De top 5 leukste paraplu's van 2021

Paraplu’s zijn één van de veel gebruikte promotiematerialen. Het is gemakkelijk weg te geven tijdens regenbuien en is daarnaast ook nog eens heel nuttig. Het beland niet op zolder onder een laag stof. Een paraplu bedrukken met logo of tekst is vanwege de relatief lage prijs veel gedaan door bedrijven. Ook wordt een paraplu met opdruk weleens gegeven als relatiegeschenk. Om je te helpen met de zoektocht naar de perfecte paraplu hebben we een top vijf voor 2021 samengesteld. Ben je benieuwd naar de top 5 leukste paraplu’s van 2021? Lees gauw verder op deze pagina.

 

#5 Falconetti tulpparaplu POE

Met het bijzonder ontwerp één van de leukste paraplu’s van 2021. Met de kleurrijke vertoning zorg je voor regenachtige en donkere dagen voor glimlachen op andere gezichten. Met de mogelijkheid om een logo of tekst erop te bedrukken weet je bij deze paraplu zeker dat je attentie van mensen trekt.

 

#4 Paraplu POE

Met verschillende ontwerpen zijn deze paraplu’s zeer gelief bij modieuze mensen. Het is namelijk veel mooier dan de ‘normale’ eenkleurige paraplu’s. In dit geval zegt een afbeelding meer dan duizend woorden. Bekijk deze modieuze paraplu’s gauw op Attentie.nl dat zeer geschikt promotiemateriaal is voor bedrijven die actief zijn in de kledingbranche.

 

#3 Koepelparaplu

Met deze paraplu heb je het gevoel of je Marry Poppins bent. Of bij de regenscené van de Sound of Music zou deze paraplu ook niet weerstaan. Het is een elegante paraplu die de aandacht van mensen goed trekt. Met een bedrukking van een logo of tekst weet je zeker dat mensen zullen omkijken. Deze paraplu is dus ook zeer geschikt als promotiemateriaal.

 

#2 Falcone paraplu

Je kent het vast wel. Je twijfelt om een paraplu mee te nemen vanwege de afwisselende miezelregen. Met een beetje pech zal het de hele wandeling niet regenen en heb je de paraplu telkens voor niks in de hand. Dit is verleden tijd met de Falcone paraplu. Door de handige lus kun je de paraplu gemakkelijk als buidel meenemen. Zo heb je de handen vrij.  

 

#1 Hartvormige paraplu

Volgens ons de absolute nummer 1 leukste paraplu van 2021. De hartvormige paraplu is een goed relatiegeschenk tijdens Valentijnsdag. Of deel het als promotiemateriaal uit op straat tijdens Valentijnsdag. Met de mogelijkheid van bedrukking kun je gemakkelijk je bedrijf, organisatie of andere instantie koppelen aan de liefde. Want iedereen verdiend natuurlijk de liefde.

24-02-2021 door