• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Opvouwbare paraplus bedrukken
Opvouwbare paraplus bedrukken

Opvouwbare paraplus bedrukken?

Met een vouwparaplu heeft u het perfecte geschenk in handen, waarmee u uw personeel of relaties droog over straat kan brengen. De paraplu's zijn volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Met deze bedrukking kunt u ervoor zorgen dat u met uw bedrijf in de gedachten blijft van uw relaties en personeel. Wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

 

Producten

Opvouwbare paraplu’s

Op deze pagina vindt u opvouwbare, compacte paraplu’s. Deze paraplu’s zijn van goede kwaliteit en kunnen worden bedrukt door onze ervaren drukkerij. Op deze pagina kunt u binnen enkele seconden een selectie maken op kleur, merk en prijs. Hierdoor hoeft u niet urenlang te zoeken en kunt u snel een keuze maken. Als u hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Zij staan vijf dagen per week voor u klaar!


Kenmerken

De opvouwbare paraplu’s zijn over het algemeen kleiner dan de normale paraplu’s. Ze kunnen heel compact ingeklapt worden, waardoor hij makkelijk op te bergen is. Deze paraplu’s zijn ideaal als relatiegeschenk. Vooral in de regenachtige maanden, worden deze vaak gebruikt en zullen ze inclusief een logo helpen met het opbouwen of versterken van uw merk of bedrijf. Niet alleen de band met de klant wordt versterkt, maar ook hun omgeving wordt bekend met het logo. De kans op mond-tot-mond reclame wordt hierdoor ook vergroot, wat ten goede kan gaan van uw bedrijf.


Opvouwbare paraplu’s bedrukken

Wil u deze paraplu’s laten bedrukken? Dat kan! Onze drukker heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van paraplu’s. Zij zorgen er voor dat de juiste opdruk met een uitstekende kwaliteit de deur verlaat. Alle opvouwbare paraplu’s kunnen worden bedrukt. De meeste paraplu’s worden door middel van de zeefdruk. De transferdruk wordt vaak gebruikt bij kleinere bedrukkingen. De bedrukte paraplu’s worden tussen 7 en 14 werkdagen bij uw opgegeven adres geleverd. Als u de bestelling zonder bedrukking wil hebben, kunt u de bestelling binnen 5 werkdagen verwachten.
Uw gewenste bedrukking kunt u zelf uploaden of naar ons mailen. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u terugmailen. Als u akkoord gaat met deze proef, gaan wij er voor zorgen dat de producten bedrukt worden en worden verstuurd naar uw adres.